Misli naših gostov …

Nikoli ne delam z ljudmi, s katerimi se ne razumem. Če se ne moremo skupaj v kombiju odpeljati na Pohorje, ne moremo ničesar narediti skupaj.
Matjaž Javšnik

Vlagam v razpoloženje … razpoloženje je to kar ustvarjam in pri tem se ne da fejkat. Če delate muziko jo delajte na full, drugače ne bo filinga ne pri vas ne pri poslušalcih!
Neisha

Sledite svojemu srcu, vedno se trudite doseči tisto, kar si želite … naj vas ne bo strah, če je to vsakih nekaj let kaj drugega. In najdite si mentorja; nekoga, po katerem se lahko zgledujete in od katerega se učite.
Blaž Bertoncelj

Učite se plesat! Tudi fantje … predvsem fantje; zgrešen je predsodek, da ples moške poženšči, nasprotno, moški, ki pleše, je še bolj moški. In vsaka punca si želi moškega, ki bi jo znal prijet in obrnit.
Katarina Venturini

Oglaševanje je fascinantno, je namreč edina vrsta komunikacije, na katero naslovnik ne pristane, saj ga hočeš-nočeš spremlja s plakatov, z radia … zato je delanje oglasov fascinantno in velik privilegih, hkrati pa velika odgovornost.
Jure Apih
Jure Apih je svojo predstavitev končal s pesmijo Pabla Nerude Počasi umira … ki je tako dobra, da jo enostavno moramo deliti tudi z vsemi, ki vas ni bilo v Sežani. Preberite!

Ne it študirat za modnega oblikovalca, ker je uspeti v tem biznisu izredno težko. Če imate talent ustvarjate in vztrajate, imate možnost, da vam bo uspelo. A študirajte kaj drugega, da boste vedno imeli plan B.
Tea Hegeduš

Delo keramičarskega mojstra še zdaleč ni dolgočasno in monotono. Vsak ambient je projekt, je zgodba zase, že ko ga delam, skupaj z naročnikom iščem najboljše variante in najustreznejše materiale, predvsem pa, ko prostor zaživi v svoji funkciji.
Slavko Kocuvan

Sicer vam v življenju lahko vse vzamejo. Samo znanje za vedno ostane. Znanje je tisto, kar je samo vaše.
Tomaž Borštnar

… In recimo, nikoli ne bi igral v porno filmu – bi pa rad hodil na vaje.
Matjaž Javšnik

Razmislite o tem, kaj bi z veseljem in zastonj delali 8 ur na dan. Ko boste ugotovili, kaj to je, naj postane vaša služba.
Sašo Papp